Trinamiek

IJsselstein
IJsselstein
Basisonderwijs, Speciaal (basis) onderwijs
Regulier / Algemeen
450 Medewerkers
18 Locaties

Omschrijving van Trinamiek

Trinamiek is een groep van 18 basisscholen in IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Vianen, Culemborg en Woerden. Door het verschil te maken in het leven van kinderen en kinderen te leren het verschil te maken, draagt Trinamiek een steentje bij aan een betere wereld. Dit doen we samen met zijn 10.000’en: 450 collega’s, meer dan 4000 leerlingen en alle ouders.

De komende jaren gaat Trinamiek op reis naar Rome, de symbolische plaats die staat voor onze idealen. Tijdens deze reis ligt de focus op de kwaliteit van het handelen van medewerkers. Van jou dus! Ga je mee op reis? Lees meer op trinamiek.nl/over-trinamiek/onderwijsvisie.

Missie

Wij zijn ons er iedere dag van bewust dat het uitmaakt wat we doen en laten, omdat we door ons handelen verschil maken voor kinderen. Wij hebben vertrouwen in de kracht van kinderen. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder kind verschil kan maken door in verbinding te zijn met zichzelf en de ander, door zichzelf en de ander te vertrouwen en door zich competent te voelen. Daar zetten wij ons voor in vanuit onze waarden vertrouwen, verbinding en vakmanschap. Bij Trinamiek geloven we dat een mooie uitkomst van onderwijs (groei, ruimte en kansen) het resultaat is van iets wat elders, door ons handelen in de klas, de school of de organisatie goed gaat.

Visie

In onze scholen en organisatie maken onze medewerkers het verschil voor kinderen, voor elkaar en voor onze omgeving. We verbeteren continu de kwaliteit van ons handelen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van wetenschappelijke inzichten, nieuwe inzichten uit de praktijk en van alle kennis en kunde van onze medewerkers. Dit is zichtbaar in ons didactisch en pedagogisch handelen, bij de extra ondersteuning die we bieden en in hoe we leiding geven aan processen, klassen, teams, scholen en de organisatie. Ook is het zichtbaar in de samenwerking die we zoeken en de communicatie met onze omgeving. Op basis van de uitkomsten verbeteren we onze kwaliteit van handelen. Het verschil maken we ook door er gewoon te zijn, met warmte, pedagogisch tact, daadkracht, vakmanschap en vertrouwen. Door ons handelen groeien de kinderen, is er ruimte om zichzelf te zijn en creëren we kansen voor al onze kinderen. Onze kinderen verlaten de basisschool goed toegerust met kennis en allerhande vaardigheden, zichtbaar gegroeid in competenties en met vertrouwen in zichzelf en in de ander.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Boerhaaveweg 39
3401 MN IJsselstein
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Trinamiek

{"total":5,"sectoren":{"1":5},"vakken":{"238":1,"102":3,"-1":1},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":5},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":5},"dienstverband":{"-1":5},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":4},"onderwijsTypen":{"1":5,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":5},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":4},"functieSoorten":{"1":4},"provincies":{"8":5}}
5 onderwijsvacatures
9 dagen geleden
Basisonderwijs PO
In overleg
10 dagen geleden
Basisonderwijs PO
15-09-2022