Het Kristal

Onderdeel van: SKO hoofdkantoor - Almere
Onderdeel van: SKO hoofdkantoor - Almere
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek

Omschrijving van Het Kristal

Het Kristal laat leerlingen zich tot hun eigen vorm ontwikkelen, kristalliseren. Dit doen we door de ontwikkeling te faciliteren en kinderen zich met zelfvertrouwen tot hun unieke zelf te laten ontplooien.

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen we samen SKO, Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKO collega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan verschillende onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Missie

Goed onderwijs, kristalhelder!

Visie

Onze bovenstaande missie hebben we hoog in het vaandel staan. Het Kristal wil haar kinderen in staat stellen zich te ontwikkelen tot de unieke wezens die zij in potentie al zijn, om vol zelfvertrouwen en zinvol deel te nemen en bij te dragen aan de samenleving waarin zij leven. Wij stellen ons ten doel kwalitatief goed onderwijs te verzorgen. Door onze persoonlijke aandacht dragen wij bij aan de ontwikkeling van de mogelijkheden en talenten van ieder kind dat aan onze zorg is toevertrouwd. We dagen kinderen uit op niveau, eventueel met extra instructie, en stimuleren hen te groeien. In onze school werken wij in een sfeer van veiligheid en geborgenheid binnen een prettige omgangssfeer.

Met de naam Het Kristal vergelijken wij ons onderwijs met kristallisatie. Tijdens de kristallisatie verkrijgen stoffen een eigen unieke vorm en daarbij hebben ze hulp nodig van een andere stof. Wij willen in ons onderwijs kinderen helpen hun eigen vorm te krijgen, te verduidelijken wie ze zijn. Daardoor kunnen ze als de unieke wezens die er zijn functioneren in de maatschappij.

Het Kristal wil haar kinderen in staat stellen:

  • Zich te ontwikkelen tot de unieke wezens die ze in potentie al zijn
  • Vol zelfvertrouwen zinvol deel te nemen en bij te dragen aan de samenleving waarin zij leven

De capaciteiten van het kind vormen het uitgangspunt van het onderwijs.
Het onderwijs op het Kristal:

  • Past zich aan aan de mogelijkheden en de ontwikkelingssnelheid van het kind
  • Daagt kinderen op hun niveau uit en stimuleert kinderen snel door te groeien

Adresgegevens

Makassarweg 68
1335 HZ Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Het Kristal

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"112":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"11":1}}
1 onderwijsvacatures
NIEUW
NIEUW
Vandaag
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime 0,6 fte