De Regenboog

Basisonderwijs
Regulier / Algemeen, Jenaplan
Openbaar
326 Leerlingen

De Regenboog

De Regenboog is dé openbare Jenaplanschool in Noordwijkerhout. De school is gehuisvest in een modern en licht gebouw dat veel ruimte en mogelijkheden biedt om het Jenaplanonderwijs vorm te geven. De Regenboog onderscheidt zich door de gemeenschappelijke ruimtes waar kinderen kunnen samenwerken, de kinderkeuken en een spiksplinternieuw groen schoolplein.

In het Jenaplanonderwijs wordt elk kind als uniek beschouwd. Daarom wordt er naar de totale ontwikkeling gekeken en naar wat een kind nodig heeft. Het onderwijs sluit daar zoveel mogelijk bij aan. Kenmerkend hierbij is dat kinderen uit drie verschillende jaren in stamgroepen bij elkaar zitten en leren samenleven. De afwisseling van samen werken, samen spelen, samen praten en samen vieren zorgt ervoor dat kinderen leren om eigen keuzes te maken en hun talenten te ontplooien. Zo ontwikkelen de kinderen zich tot creatieve, zelfstandige en kritische mensen. Onder andere muziek, drama, creatieve vakken en de sociaal-emotionele ontwikkeling nemen een belangrijke plaats in.

Wereldoriëntatie vormt de kern van het Jenaplanonderwijs. Het enthousiaste team besteedt op thematische wijze aandacht aan cultuur, natuur en samenleving, zodat kinderen de beste inzichten kunnen ontwikkelen.

Met ingang van komend schooljaar gaat het hele team een driejarige Jenaplanscholing volgen, zodat ook de nieuwe leerkrachten worden meegenomen in de Jenaplanontwikkeling.

 

 


Adresgegevens

Ambachtsweg 1
2211 JN Noordwijkerhout
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Regenboog

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.