Octantschool Zonnestraal

Onderdeel van: Octant - 's-Gravenhage
Onderdeel van: Octant - 's-Gravenhage
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Christelijk
361 Leerlingen

Omschrijving van Octantschool Zonnestraal

Zonnestraal is het middelpunt van de wijk Ypenburg. Naast de standaard vakken als leren lezen, schrijven en rekenen is er op school veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en 21e eeuwse vaardigheden. We passen ons onderwijs aan op de leerbehoefte van ieder kind en zorgen ervoor dat ieder kind klaar is voor de toekomst. En die is prachtig!

Missie

  • Octant biedt leerlingen en medewerkers kansen om te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen (worden). We besteden hierbij aandacht aan een brede ontwikkeling, aan verschillen en aan een veilige omgeving.
  • Medewerkers van Octant benutten de lerende, onderzoekende cultuur om zichzelf, de school en de organisatie voortdurend te verbeteren en zo een hoge kwaliteit te bieden.
  • Octant streeft naar een hoge tevredenheid van leerlingen, ouders en medewerkers.
  • Octant stimuleert en ondersteunt vakmanschap, eigenaarschap en persoonlijk leiderschap van medewerkers en autonomie van de scholen.
  • De scholen en het bestuur geven blijk van een aanpassend vermogen in een sterk veranderende omgeving en zoeken, intern en extern, actief de samenwerking.


 

Visie

  • De identiteit van Octant is gebaseerd op zingeving.
  • Wij bieden een maximale bijdrage aan de ontwikkeling van leerlingen en medewerkers.
  • We leren van en met elkaar.

Adresgegevens

Oeverwallaan 108
2498 BZ 's-Gravenhage
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Octantschool Zonnestraal

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures
33 dagen geleden
Basisonderwijs PO
01-01-2025
Parttime of fulltime 0,4 - 1,0 fte