Octantschool Schatkaart

Onderdeel van: Octant - Pijnacker
Onderdeel van: Octant - Pijnacker
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Christelijk
109 Leerlingen

Omschrijving van Octantschool Schatkaart

Op Schatkaart is veel aandacht voor gepersonaliseerd leren en talentontwikkeling. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten. Wij vinden het belangrijk om ons onderwijs hier op aan te passen.
We zorgen ervoor dat elk kind klaar is voor de toekomst. En die is prachtig!

Missie

  • Octant biedt leerlingen en medewerkers kansen om te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen (worden). We besteden hierbij aandacht aan een brede ontwikkeling, aan verschillen en aan een veilige omgeving.
  • Medewerkers van Octant benutten de lerende, onderzoekende cultuur om zichzelf, de school en de organisatie voortdurend te verbeteren en zo een hoge kwaliteit te bieden.
  • Octant streeft naar een hoge tevredenheid van leerlingen, ouders en medewerkers.
  • Octant stimuleert en ondersteunt vakmanschap, eigenaarschap en persoonlijk leiderschap van medewerkers en autonomie van de scholen.
  • De scholen en het bestuur geven blijk van een aanpassend vermogen in een sterk veranderende omgeving en zoeken, intern en extern, actief de samenwerking.


 

Visie

  • De identiteit van Octant is gebaseerd op zingeving.
  • Wij bieden een maximale bijdrage aan de ontwikkeling van leerlingen en medewerkers.
  • We leren van en met elkaar.

Adresgegevens

Sportlaan 2b
2641 AZ Pijnacker
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Octantschool Schatkaart

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.