CBS De Bongerd

Onderdeel van: PCPO Barendrecht en Ridderkerk - Ridderkerk
Onderdeel van: PCPO Barendrecht en Ridderkerk - Ridderkerk
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Christelijk
260 Leerlingen

Omschrijving van CBS De Bongerd

Growing together!
Wij willen bereiken dat uw kind veel leert en elke dag met plezier naar school gaat. We proberen daarom een goede, vertrouwde en vooral veilige sfeer in de groepen te realiseren en uw kind zo goed mogelijk te begeleiden. Wij geven in alle groepen Engels en hebben ook een eigen native speaker.
Schooltijden dagelijks: 08.30-14.00 uur.

Bijzonderheden

Wij zijn een moderne, open christelijke basisschool in wijk Drievliet te Ridderkerk.
Wij willen bereiken dat uw kind veel leert en elke dag met plezier naar school gaat. We proberen daarom een goede, vertrouwde en vooral veilige sfeer in de groepen te realiseren en uw kind zo goed mogelijk te begeleiden.

Ongeveer 260 leerlingen bevolken de school, die dit cursusjaar verdeeld zijn over 10 groepen. Wij geven in alle groepen Engels en hebben ook een eigen Native speaker. Daarnaast beschikken we in onze school over een voorschoolse en naschoolse opvang en bieden we onderwijs aan kinderen die twee jaar en drie maanden zijn aan. En ook onze peuters krijgen al Engels!

Adresgegevens

Patrijs 28
2986 CA Ridderkerk
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van CBS De Bongerd

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.