Het Bolwerk

Basisonderwijs
Regulier / Algemeen, Dalton, IPC
Openbaar
228 Leerlingen

OBS het Bolwerk

Het Bolwerk is een openbare basisschool met twee moderne vestigingen in Sassenheim met mooie, groene pleinen. Het onderwijs wordt gekenmerkt door een combinatie van IPC en Daltononderwijs. Vanuit een overkoepelend thema komen alle zaak- en creatieve vakken aan bod.

Het Bolwerk kijkt naar waar kinderen goed in zijn en waarin zij zich willen ontwikkelen. De belangrijkste kernwaarden zijn ‘tot je recht komen’ (doen wat bij je past), ‘ambitieus’ (beter worden waar je goed in bent) en ‘verbondenheid’ (samen kunnen we alles). Een optimale leeromgeving creëren we samen. Samen met de school, met de individuele leerling én met de ouders.

Iedere leerling of leerkracht is verschillend en net zo waardevol voor ons als elk ander. Deze openbare visie vormt het fundament van Het Bolwerk. Juist door de verschillende talenten te zien, wordt het beste in elkaar naar boven gehaald. We doen dit met respect en aandacht voor elkaar, zodat wij van elkaar leren, maar óók samen zijn.


Adresgegevens

Menneweg 12
2172 HD Sassenheim
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Het Bolwerk

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.