Stanislas Pro

Onderdeel van: Lucas VO Delflanden - Rijswijk
Onderdeel van: Lucas VO Delflanden - Rijswijk
Voortgezet onderwijs
Rooms-Katholiek
200 Leerlingen

Omschrijving van Stanislas Pro

Vanuit de gedachte dat elke leerling talent heeft, stimuleert Stanislas Pro hun leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Door onderwijs op maat te bieden worden leerdoelen afgestemd op de kansen en mogelijkheden van de leerling. Dit gebeurt in een veilige, vertrouwde, uitdagende en sterke leeromgeving, waarin de leerling zich geborgen weet. Leerlingen worden betrokken bij de leerstof en het leerproces.

In de kleine klassen kan de docent elke leerling genoeg aandacht kan geven.
De school beschikt over uitstekende praktijkruimtes en een eigen leerwerkcentrum, welke tegenover de school is gelegen. In het leerwerkcentrum worden allerlei werksituaties (leerwerkbedrijven) gesimuleerd.
 
Stanislas Pro is gevestigd in een rustige woonwijk in Rijswijk op loopafstand van het station en heeft ongeveer 200 leerlingen.
 
Stanislas Pro maakt deel uit van Stichting Lucas Onderwijs - regio VO Delflanden.

Adresgegevens

P.C. Boutenslaan 203
2283 EZ Rijswijk
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Stanislas Pro

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.