VAVO Rijnmond College

Onderdeel van: Zadkine - Rotterdam
Onderdeel van: Zadkine - Rotterdam
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
1.100 Leerlingen

Omschrijving van VAVO Rijnmond College

Het VAVO Rijnmond College (VRC) is een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Het VRC biedt dag- en avondonderwijs voor de eindexamenjaren van mavo (vmbo-tl), havo en vwo. Ruim 1100 leerlingen volgen bij ons onderwijs. Kenmerkend voor het VAVO Rijnmond College is ons brede aanbod aan onderwijstrajecten waarin leerlingen zowel opleidingen in voltijd (volledig vakkenpakket) als in deeltijd (één of meerdere vakken) kunnen volgen.

Onze missie is het bieden van uitdagend examenonderwijs. Dit doen we door leerlingen met een eigen leerroute een realistische kans te geven om een nieuwe stap te zetten in hun onderwijscarrière, door te helpen om hun zelfvertrouwen te versterken en door een bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen. Daarnaast is het onze ambitie om een vitale en lerende organisatie te zijn waar dagelijks wordt geleerd van en met elkaar én ons netwerk van onderwijsinstellingen.

Kenmerken van onze school
  • Er heerst een open en prettige sfeer;
  • Onze leerlingen voelen zich gezien en gekend;
  • We geloven in de kracht van waardering;
  • Er is een mooi introductietraject voor zowel startende docenten als andere nieuwe docenten;
  • Er is een prettige leercultuur voor onze medewerkers waarin ruimte is voor eigenaarschap, ontwikkeling en reflectie.

Onze locatie
We zijn gehuisvest op Rotterdam-Zuid – aan de Maas en op loopafstand van de Erasmusbrug – in het prachtige gebouw van InHolland Rotterdam. Met metro- en tramhalte Wilhelminaplein hebben we bovendien een uitstekende OV-verbinding voor de deur.

Adresgegevens

Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van VAVO Rijnmond College

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.