Regio Noord-Holland (Hoorn)

Onderdeel van: Stichting HVO Primair - Hoorn
Onderdeel van: Stichting HVO Primair - Hoorn
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Humanisme
23 Leerlingen

Omschrijving van Regio Noord-Holland (Hoorn)

Stichting HVO Primair is verantwoordelijk voor de uitvoering en dagelijkse praktijk van het vak Humanistisch Vormingsonderwijs (HVO) op openbare basisscholen. Onze vakdocenten geven les vanuit humanistisch perspectief.

Bijzonderheden

HVO staat voor Humanistisch Vormingsonderwijs, een vak dat zowel op basisscholen als op middelbare scholen onderwezen wordt. 
De wetgever heeft in de wet op het Primair Onderwijs (WPO), artikel 50 en 51, het recht van ouders vastgelegd om te kunnen kiezen voor levensbeschouwelijk vormingsonderwijs of godsdienstonderwijs. Deze lessen worden gegeven onder schooltijd en er zijn noch voor de ouders, noch voor de school extra kosten aan verbonden.

Adresgegevens

Dorpstraat
1234 AB Hoorn
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Regio Noord-Holland (Hoorn)

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.