CSO Apeldoorn

Apeldoorn
Apeldoorn
Speciaal (basis) onderwijs, Voortgezet onderwijs, Voortgezet speciaal onderwijs
Speciaal
Christelijk
4 Locaties

Omschrijving van CSO Apeldoorn

Stichting CSO Apeldoorn vertegenwoordigt een diversiteit aan specialistisch en regulier onderwijs, waardoor wij uniek en onderscheidend in de regio Apeldoorn zijn. Wij zijn ambitieus en denken in mogelijkheden.

Stichting CSO Apeldoorn bestaat uit 3 scholen: SO en VSO De Zonnehoek, SBO De Prinsenhof en Praktijkschool De Boog.
Het regionale Autisme Steunpunt Apeldoorn is ook onderdeel van Stichting CSO Apeldoorn.

Missie

Ons doel is dat onze leerlingen zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren als volwaardig lid van de maatschappij. Voor leerlingen van 4 t/m 19 jaar met een specifieke onderwijskundige en/of ondersteuningsbehoefte, bieden wij alle leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit doen we vanuit ons hart en onze expertise.

Bijzonderheden

De vakkunndige medewerkers binnen onze stichting zijn de mensen die iedere dag het verschil maken. Er is veel ruimte voor innovatie, scholing en eigen ontwikkeling.

CSO Apeldoorn biedt niet alleen onderwijs, wij helpen leerlingen en collega-scholen ook graag met onze expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van zorgtrajectbemiddeling, sociale vaardigheidstraining, autisme en arbeidstoeleiding.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Meester van Hasseltlaan 57
7316 DK Apeldoorn
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van CSO Apeldoorn

{"total":2,"sectoren":{"6":1,"2":1},"vakken":{"102":1,"6":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":1,"8":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":2,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"5":2}}
2 onderwijsvacatures
NIEUW
NIEUW
Vandaag
Speciaal (basis) onderwijs SBO
In overleg
Parttime 0,8 fte
21 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime of fulltime 0,6 FTE