Basisschool De Arabesk & De Horizon

Onderdeel van: Delta Scholengroep - Arnhem
Onderdeel van: Delta Scholengroep - Arnhem
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen, Speciaal
Rooms-Katholiek

Omschrijving van Basisschool De Arabesk & De Horizon

De Arabesk
De Arabesk is een jonge, moderne en dynamische basisschool in de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid. De school telt 440 leerlingen die met plezier leren, werken en spelen. Ons onderwijsteam van 42 leerkrachten, onderwijsassistenten en ondersteuners leert elk kind met anderen samen te werken én voor zichzelf op te komen. We stemmen ons onderwijs af op de behoefte van ieder kind. We praten mét kinderen over hun ontwikkeling. Het contact met ouders vinden we daarin ook heel belangrijk.

Meer info: https://www.basisschool-de-arabesk.nl

De Horizon
De Horizon is een school voor speciaal basisonderwijs. We zijn er voor kinderen uit Arnhem en omliggende gemeenten. Elk kind krijgt de ruimte zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. Motivatie, autonomie en eigenwaarde staan daarbij centraal, net als zelfinzicht en gedrag. We willen de kinderen op een goede manier voorbereiden op de stap naar het voortgezet onderwijs.

Meer info: https://www.de-horizon.nl


Adresgegevens

Meikers 3 / Groningensingel 1183
6835 HZ Arnhem
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Basisschool De Arabesk & De Horizon

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.