SBO De Windroos Locatie Lindenholt

Onderdeel van: Conexus - Nijmegen
Onderdeel van: Conexus - Nijmegen
Speciaal (basis) onderwijs
Regulier / Algemeen, Speciaal

Omschrijving van SBO De Windroos Locatie Lindenholt

Wij staan voor de bijzondere combinatie van vakbekwaam basisonderwijs aangevuld met specifieke leer, gedrags- en opvoedingsexpertise. Onze leerlingen hebben extra behoefte aan structuur, duidelijkheid en veiligheid. Om dit te realiseren wordt veel aandacht besteed aan het pedagogisch klimaat.
In onze school gaat het om meer dan kennis opdoen. Het verwerven van zowel sociale als creatieve vaardigheden en inzichten zijn belangrijke doelstellingen. Dit geven we vorm volgens de principes van ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO). In een rijke leeromgeving werken leerlingen aan de kerndoelen van taal, wereldoriëntatie en cultuureducatie .
Op onze school wordt in kleinere groepen gewerkt.  Het onderwijs verloopt in kleine stappen en met aangepaste instructie, hulpmiddelen en aanpak afgestemd op de individuele onderwijsbehoefte van de leerlingen.

SBO De WIndroos Lindenholt behoort tot het bevoegd gezeg van Conexus. Voor meer informatie over stichting Conexus, zie www.conexus.nu

Adresgegevens

Gildekamp 6022
6545 LX Nijmegen
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van SBO De Windroos Locatie Lindenholt

{"total":1,"sectoren":{"6":1},"vakken":{"8":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"5":1}}
1 onderwijsvacatures
Gisteren
Speciaal (basis) onderwijs SBO
1-12-2024
Parttime 0,6 fte