Basisschool De Regenboog

Onderdeel van: PCOU Willibrord - utrecht
Basisonderwijs

Omschrijving van Basisschool De Regenboog

Kinderen optimaal laten ontwikkelen door de focus te leggen op aandacht voor het kind, elkaar en vaardigheden. 

De wereld komt steeds dichterbij en is steeds toegankelijker. We willen op een fijne manier op deze wereld met elkaar leven. We vinden het belangrijk dat kinderen anderen ontmoeten, hun sociale vaardigheden ontwikkelen en leren omgaan met elkaar. Daarom doen we er alles aan ze zelfvertrouwen te geven en leren we ze om kansen te zien én deze te grijpen. 
 
Kortom: Op De Regenboog bieden we kinderen alle kansen om zich te ontwikkelen door aandacht te besteden aan: 

  • Het kind 

  • De ander 

  • Basisvaardigheden 

  • Extra vaardigheden 

    PCOU Willibrord is met 42 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 12 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht, Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo’n 2.500 collega’s aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.
     
    Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega’s. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: voor elke leerling het beste onderwijs!


Adresgegevens

Regentesselaan 70
3571 gc utrecht
Utrecht, Nederland
Route plannen

Vacatures van Basisschool De Regenboog

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.