De Buut

Onderdeel van: Conexus - Nijmegen
Onderdeel van: Conexus - Nijmegen
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
185 Leerlingen

Omschrijving van De Buut

De Buut is een omgeving waar kinderen leren wat nodig is om zelfstandig en gelukkig te kunnen leven. Naast basisvaardigheden zoals taal en rekenen – die van belang zijn om te kunnen functioneren in onze samenleving - leggen we in ons onderwijs de nadruk op persoonsvorming en maatschappelijke vorming.
Op De Buut zijn kinderen en volwassenen gelijkwaardig. We leren van en met elkaar, en geven elkaar de ruimte om zelfstandig te leren. Samen vormen we onze school. Iedere dag werken we eraan dat we allemaal een beetje beter worden in wat we doen. Onze open omgang met elkaar zie je terug in de transparante indeling van ons schoolgebouw en in het werken op leerpleinen en in ateliers.
In de kern gaat het ons op De Buut om het ontdekken van ieders unieke talent en om het leren dit talent een leven lang waardevol in te zetten om bij te dragen aan een betere wereld. Zo geven wij dagelijks vorm aan het motto van De Buut: Zien, laten zien, gezien worden.
De Buut valt onder het bevoegd gezag van Conexus. Voor meer informatie over stichting Conexus, zie www.conexus.nu

Adresgegevens

Hugo de Grootstraat 41
6522 DD Nijmegen
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Buut

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.