de Meiboom

Onderdeel van: Conexus - Nijmegen
Onderdeel van: Conexus - Nijmegen
Basisonderwijs
Dalton
Rooms-Katholiek
155 Leerlingen

Omschrijving van de Meiboom

Daltonacademie de Meiboom is een leer- en leefomgeving met lef. 
We willen kinderen stimuleren om zelfverantwoordelijke mensen te worden die constructief en met respect voor anderen kunnen samenwerken.
De ontwikkelingskansen van kinderen (2 tot 14 jaar) en van ouders/wijkbewoners worden vergroot door de verbinding tussen school, gezin en de wijk.
Op school zijn vakdocenten voor bewegingsonderwijs, drama, muziek en beeldende vorming werkzaam. Ook na schooltijd zijn er sport- en culturele activiteiten.
Dit alles in samenwerking met de peuterspeelzaal (KION), de welzijnsorganisatie (Tandem), de organisatie voor culturele activiteiten (de Lindenberg) en sportservice Nijmegen. 
Meer informatie over de Daltonacademie vind je op www.demeiboom.nl. 

Daltonacademie de Meiboom valt onder het bevoegd gezag van Conexus. Meer informatie over Conexus is te vinden op www.conexus.nu .

Adresgegevens

Meijhorst 2958
6537 HD Nijmegen
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van de Meiboom

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.