Schreuder College De Villeneuvestraat

Onderdeel van: iHub Onderwijs - Rotterdam
Onderdeel van: iHub Onderwijs - Rotterdam
Voortgezet speciaal onderwijs
Speciaal
Openbaar
100 Leerlingen

Omschrijving van Schreuder College De Villeneuvestraat

Het Schreuder College, locatie De Villeneuvestraat, in de Rotterdamse wijk Schiebroek is een cluster 4-school. Onze school biedt Horizon-leerlingen praktijkonderwijs. Daarbij integreren wij zorg en onderwijs. En dat gaat verder dan een goede afstemming; de zorg die de jeugdige krijgt moet het onderwijs ondersteunen en andersom. Het onderwijs is hierbij leidend omdat blijkt dat werk  voor onze praktijkleerlingen de beste garantie is voor de toekomst. We werken met het leerlingvolgsysteem van Profijt, doen mee aan het Rotterdams Praktijkdiploma en per praktijkvak richten we ons op branche gerichte certificering.

Adresgegevens

De Villeneuvestraat 24
3053 ZV Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Schreuder College De Villeneuvestraat

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.