Bijlmerhorst

Onderdeel van: Zonova - Amsterdam Zuidoost
Onderdeel van: Zonova - Amsterdam Zuidoost
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Openbaar
198 Leerlingen

Omschrijving van Bijlmerhorst

OBS Bijlmerhorst is een openbare school, iedereen is welkom! Ouders zijn erg belangrijk voor ons. Alleen samen kunnen we de kinderen een stap vooruit helpen in hun ontwikkeling, en een fijne schooltijd bezorgen. Onze school is te typeren als een modern traditionele school, met een veilig pedagogisch klimaat en een gevarieerd team van uitmuntende professionals. Samen willen wij het beste voor onze leerlingen. OBS Bijlmerhorst is onderdeel van de stichting Zonova (www.zonova.nl), die bestaat uit 20 scholen in Amsterdam Zuidoost.

Missie

Samen een stap verder

Visie

Visie op leren
modern traditioneel onderwijs  

Obs Bijlmerhorst is een moderne traditionele basisschool. Hier wordt traditioneel onderwijs gegeven. We streven ernaar om dagelijks doelgericht kennis te ontwikkelen. Dit betekent dat we nieuwe kennis koppelen aan bestaande kennis. Daarnaast is er een grote focus op de basisvaardigheden (rekenen, taal en burgerschap). Zelfredzaamheid is ook een belangrijke pijler in onze visie op leren.

 

Visie op leren organiseren
continue verbetering van de kwaliteit

Team Bijlmerhorst geeft klassikaal les volgens EDI model. Wij werken volgens het principe ‘ik, wij, jullie, jij’. Ook in onze onderbouw is dit model terug te vinden waarbij kinderen ook de ruimte krijgen om spelend te leren. Bij ons op school werken de leerlingen voornamelijk op papier. Devices zoals een iPad of chromebook zijn een hulpmiddel.

 

Visie op professionalisering/professionaliteit  
we zijn belezen, we leren van elkaar en zijn kundig

Ons team leest. We lezen jeugd- en vakliteratuur, omdat we een voorbeeld zijn voor onze leerlingen. Hiermee stimuleren wij kinderen om ook veel te lezen.

Het onderwijs dat we geven is evidence-informed, waardoor we doen wat werkt. Hierbij houden we rekening met wat bij onze leerlingen past. We blijven onszelf ontwikkelen door passende scholing.

 

Visie op veranderen
we maken beredeneerde keuze en veranderen doen we samen

Dit schooljaar werken we met het format van Stichting Leerkracht. Hierdoor maken we gezamenlijk keuzes en doen we niet alles tegelijk. Er wordt zorg en aandacht besteed aan iedere verandering in onze organisatie. Onze werkwijze wordt zoveel mogelijk vastgelegd in kwaliteitskaarten.


Adresgegevens

Egoli 12
1103 AC Amsterdam Zuidoost
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Bijlmerhorst

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.