De Meander

Onderdeel van: Scholengroep Holland - Delfgauw
Onderdeel van: Scholengroep Holland - Delfgauw
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
375 Leerlingen

Omschrijving van De Meander

OBS de Meander is onderdeel van Scholengroep Holland.
Creativiteit, zelfstandigheid en respect voor elkaar zijn onze kernwaarden.
Wij investeren veel in de sociale vaardigheden van de kinderen. Ons unieke maatjessysteem - waarbij oudere kinderen de jongere kinderen begeleiden bij gezamenlijke activiteiten, zoals de weekopening, de zangkring, de weeksluiting en de creatieve ochtenden - maakt de kinderen heel bewust van hun omgang met elkaar en de mensen om hen heen.
Wij hanteren de drie uitgangspunten van de Coöperatieve Leerstrategieën: aandacht voor het groepsklimaat, de structuur in de groep en leerlingen worden actief betrokken tijdens het samenwerken en het lesgeven.

Adresgegevens

Florijnstraat 3
2655 HH Delfgauw
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Meander

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.