Wilhelminaschool

Onderdeel van: SPCO Groene Hart - Woerden
Onderdeel van: SPCO Groene Hart - Woerden
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Protestants-Christelijk
230 Leerlingen

Omschrijving van Wilhelminaschool

Op een unieke plek in het hart van Woerden staat de Wilhelminaschool. Momenteel bezoeken zo’n 230 kinderen de school. Het team bestaat uit achttien collega’s. De leerlingen zijn verdeeld over tien groepen. Aandacht, veiligheid en gezelligheid zijn onze kernwaarden.
 
Onze school is een moderne christelijke school waar het plezierig leren en werken is. Kinderen voelen zich bij ons veilig en komen tot optimale prestaties in een gezellige en gestructureerde omgeving.  Wij garanderen
aandacht voor ieder kind.Naast onderwijs op niveau hebben wij uitstekende leerlingenzorg voor zowel kinderen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken als voor kinderen die extra uitdaging nodig hebben.
 
De Wilhelminaschool behoort tot de SPCO Groene Hart. De SPCO heeft 13 scholen in Harmelen, Linschoten, Lopik, Montfoort, Nieuwerbrug, Woerdense Verlaat en Woerden. Hier wordt primair onderwijs verzorgd voor 2.700 leerlingen door zo’n 250 medewerkers. Zie ook www.spco.nl.

Missie

Ons missionstatement luidt: ‘Dynamisch in betrouwbaar onderwijs’.

SPCO is er om te zorgen voor continuïteit én dynamiek in betrouwbaar protestants-christelijk basisonderwijs. Daarbij staan de waarden vanuit onze christelijke identiteit aan de basis. Wij willen voor onze scholen, samenwerkingspartners en ouders dé professionele en dynamische onderwijsstichting zijn in de regio en maken ons sterk voor:

  • een divers aanbod van kwaliteitsscholen met een eigen profiel;
  • een professioneel bestuur en een professionele dienstverlening;
  • een actieve inzet en samenwerking met ouders om het onderwijs te verbeteren.

Visie

Dynamisch en betrouwbaar

SPCO Groene Hart is dynamisch in betrouwbaar onderwijs. Als stichting bewegen en groeien wij mee met de ontwikkelingen van de moderne tijd, zonder de kracht van het verleden te verliezen.

Waarden gedreven onderwijs als kernkwaliteit

De stichting en haar scholen zetten zich actief in voor kwalitatief goed en waarden gedreven onderwijs. Onderwijs waarmee we onze leerlingen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, een stevige basis bieden en daarmee voorbereiden op hun toekomst.

Bijzonderheden

We zijn op zoek naar collega's die vanuit de protestants christelijke identiteit willen werken. 

Adresgegevens

Oostsingel 4
3441 GB Woerden
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Wilhelminaschool

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.