OSG De Hogeberg via Scolix

Onderdeel van: Brockmeyer - Den Burg
Onderdeel van: Brockmeyer - Den Burg
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen

Omschrijving van OSG De Hogeberg via Scolix

OSG De Hogeberg is een brede, kleinschalige school waar sinds 2016 de invoering van gepersonaliseerd onderwijs centraal staat. De medewerkers van de school streven kwalitatief hoogwaardig onderwijs na. OSG De Hogeberg is de enige school voor voortgezet onderwijs op Texel, is gehuisvest in een modern gebouw en biedt vijf opleidingen voor leerlingen met een vmbo (basis/kader), mavo, havo en vwo advies.
 
Sinds het begin van dit schooljaar is OSG De Hogeberg zelfstandig geworden en wordt geleid door een rector-bestuurder met een raad van toezicht (RvT). Het managementteam bestaat uit de rector- bestuurder samen met de conrector en twee teamleiders (onderbouw en bovenbouw). De school werkt samen met Scholen aan Zee, ROC Kop van Noord-Holland en de stichting Samenwerkingsschool in Den Helder.
 
OSG De Hogeberg telt circa 735 leerlingen en de verwachting is dat dit door demografische prognoses de komende tijd zal dalen. OSG De Hogeberg is een goede, veilige en prettige school met veel aandacht voor leerlingen. Er werken zo’n 95 medewerkers met een goede balans in de verdeling man/vrouw en een evenwichtige leeftijdsopbouw. De onderwijskwaliteit is voldoende en de eindexamenopbrengsten waren de afgelopen jaren wisselend, maar wel voldoende.
 
De school kenmerkt zich door veel aandacht voor individuele leerlingen: leerlingen voelen zich thuis en worden gezien door de medewerkers. OSG De Hogeberg wil iedere leerling optimaal ondersteunen om zijn talenten te ontwikkelen en stelt leerlingen in staat hun hoogst haalbare diploma te behalen: een leerroute op maat! De afdelingen en teams zijn constant gericht op het werken aan eenheid van beleid; in de bovenbouw betekent dit naast afstemming van het pedagogisch klimaat, het verbeteren van het rendement, hogere CSE cijfers, doorlopende leerlijnen en in het werken met heterogene klassen en groepen.

Adresgegevens

Haffelderweg 40
1791 AS Den Burg
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van OSG De Hogeberg via Scolix

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.