KBs De Schakel

Onderdeel van: Kalisto Boeiend Basisonderwijs! - Woerden
Onderdeel van: Kalisto Boeiend Basisonderwijs! - Woerden
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek
222 Leerlingen

Boeiend Basisonderwijs!

Kalisto Boeiend Basisonderwijs!

KBs De Schakel maakt onderdeel uit van Kalisto Boeiend Basisonderwijs! Kalisto is een moderne onderwijsinstelling in de regio's Woerden en Abcoude waar 15 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs deel van uit maken en 400 medewerkers in dienst zijn.

Kalisto wil als werkgever mensen boeien en binden in een professionele cultuur, waarin ruimte is voor persoonlijke groei en talentontwikkeling. Om de groei en talentontwikkeling mogelijk te maken, is er veel aandacht en ruimte voor scholing en professionele leergemeenschappen, gekoppeld aan persoonlijke doelen en ontwikkeling.
Kalisto kenmerkt zich verder door:
  • empowerment: verantwoordelijkheid zo laag mogelijk houden binnen de organisatie;
  • peerlearning: leren van en met elkaar - verbinding zoeken;
  • teamsynergie nastreven: vanuit de dialoog met elkaar meerwaarde behalen;
  • streven naar duurzame ontwikkeling;
  • zelfsturende teams;
  • lerende organisatie.

KBs De Schakel ligt in het Staatsliedenkwartier in de gemeente Woerden en is een middelgrote basisschool. De school telt 222 leerlingen. De kinderen zijn verdeeld over 8 groepen. Het team bestaat uit 13 enthousiaste betrokken en bekwame leerkrachten, 2 onderwijsassistenten, een Intern Begeleider (IB-er), een vakleerkracht bewegingsonderwijs, een gastvrouw en een conciërge. De school wordt geleid door de locatiedirecteur.
Onderwijsconcept:
De Schakel is toekomstgericht en staat voor goed en eigentijds onderwijs op maat voor ieder kind. Dit bereiken wij door na te denken over wat werkt in de school en klas. Onze leerkrachten doen er toe en maken gebruik van ontwikkelingen en kennis om ons heen. Belangrijke partners zijn; ouders en buitenschoolse opvang. De talenten van onze kinderen worden uitgedaagd en ontwikkeld. Doorzettingsvermogen, verwondering en flexibiliteit helpen onze leerlingen denkgewoonten te doorbreken. Wij voeden (samen met ouders) de leerlingen op tot volwaardige en respectvolle burgers. De Schakel heeft een eigen programma ontwikkeld voor talentontwikkeling bij kinderen. De basis ligt bij Meervoudige Intelligentie. De kinderen leren een leervraag stellen, passend bij eigen werk en mogelijkheden, met als doel ze mede-eigenaar te maken van hun leerproces. Een nieuw domein binnen Meervoudige Intelligentie is 'digiknap', waarbij onder andere programmeren en computervaardigheden centraal staan. De Schakel is een lerende organisatie die boeiend onderwijs creëert voor de kinderen. We stimuleren een onderzoekende houding bij het team en kinderen.
Identiteit:
De Schakel is een katholieke leer- en leefgemeenschap en wordt gevormd vanuit vier dimensies:
pedagogisch, onderwijskundig, maatschappelijk en levensbeschouwelijk. Dit betekent voor ons dat wij het belangrijk vinden christelijke normen en waarden aan kinderen mee te geven en te laten beleven. De school staat open voor iedereen die onze uitgangspunten onderschrijft. Ons streven is dat kinderen hun schoolperiode op De Schakel positief herinneren.
Wil jij hieraan bijdragen, wordt onze nieuwe collega!

Adresgegevens

Van Hogendorplaan 30
3445 CJ Woerden
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van KBs De Schakel

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.