KBs De Notenbalk

Onderdeel van: Kalisto Boeiend Basisonderwijs! - Harmelen
Onderdeel van: Kalisto Boeiend Basisonderwijs! - Harmelen
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek
202 Leerlingen

Boeiend Basisonderwijs!

Kalisto Boeiend Basisonderwijs!

KBs De Notenbalk maakt onderdeel uit van Kalisto Boeiend Basisonderwijs! Kalisto is een moderne onderwijsinstelling in de regio's Woerden en Abcoude waar 15 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs deel van uit maken en 400 medewerkers in dienst zijn.

Kalisto wil als werkgever mensen boeien en binden in een professionele cultuur, waarin ruimte is voor persoonlijke groei en talentontwikkeling. Om de groei en talentontwikkeling mogelijk te maken, is er veel aandacht en ruimte voor scholing en professionele leergemeenschappen, gekoppeld aan persoonlijke doelen en ontwikkeling.
Kalisto kenmerkt zich verder door:
  • empowerment: verantwoordelijkheid zo laag mogelijk houden binnen de organisatie;
  • peerlearning: leren van en met elkaar - verbinding zoeken;
  • teamsynergie nastreven: vanuit de dialoog met elkaar meerwaarde behalen;
  • streven naar duurzame ontwikkeling;
  • zelfsturende teams;
  • lerende organisatie.

De Notenbalk, Iedereen uniek, samen sterk!
De Notenbalk is een katholieke school waar iedereen zich betrokken, gezien en gehoord voelt.
Wij bieden een inspirerende leer- en speelomgeving. Wij geven talenten van kinderen de ruimte en bereiden ze voor op hun toekomst. We werken hier samen, nemen verantwoordelijkheid, hebben plezier en gedragen ons respectvol naar elkaar. We bouwen aan zelfvertrouwen en waarderen ieders eigenheid en ontwikkeling.
Onze 200 leerlingen zijn verdeeld over 8 groepen. Ons schoolteam, bestaand uit zo’n 16 medewerkers (leerkrachten, vakleerkracht gym, RT-er, concierge, IB, directie), werkt en leert met elkaar. We bereid om kritisch naar onszelf te kijken en blijven investeren in scholing en ontwikkeling. Hierdoor bieden wij onderwijs met meerwaarde en betekenis. o.a. Jeelo en de vreedzame school zijn ondersteunend aan onze kernwaarden.
Wij geloven in de kracht van school en ouders samen. Wij zijn daarom een school die laagdrempelig wil zijn voor ouders; open communicatie vinden wij belangrijk.
Een fijne sfeer, boeiend onderwijs, bevlogen leerkrachten en betrokken leerlingen en ouders…daar staat de Notenbalk voor.

Adresgegevens

Hendriklaan 9
3481 VR Harmelen
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van KBs De Notenbalk

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.