RKBS St. Willibrordus

Onderdeel van: Stichting Meer Primair - Buitenkaag
Onderdeel van: Stichting Meer Primair - Buitenkaag
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek
52 Leerlingen

Omschrijving van RKBS St. Willibrordus

In onze school staat het leren centraal, we bieden de kinderen een open en veilige leeromgeving en streven ernaar dicht aan te sluiten bij hun belevingswereld. Leerlingen krijgen kansen en de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Kinderen krijgen vertrouwen in zichzelf, gestimuleerd door begeleiders die het vertrouwen in kinderen uitstralen. Onze school telt 52 leerlingen in 3 combinatiegroepen, daarnaast is ook de peuterspeelzaal bij ons gehuisvest. We bevinden ons in een kleine gemeenschap, waardoor onze ouderbetrokkenheid hoog is en we een intensieve samenwerking hebben. Dat komt ons onderwijs en ons werkplezier ten goede!

Adresgegevens

Hoofdweg 2034
2158 MC Buitenkaag
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van RKBS St. Willibrordus

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.