Unicoz

Onderdeel van: Perspectiefscholen - Zoetermeer
Onderdeel van: Perspectiefscholen - Zoetermeer
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Interconfessioneel

Omschrijving van Unicoz

De Unicoz onderwijsgroep is werkgever van meer dan 850 personeelsleden en is verantwoordelijk voor 23 basisscholen, waaronder SBO De Horizon, de school voor speciaal onderwijs (totaal bijna 6.850 leerlingen, SBO ruim 120 leerlingen) en het Oranje Nassau College, een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs (ruim 2.050 leerlingen, twee locaties).

De Unicoz onderwijsgroep staat voor een unieke kijk op christelijk, katholiek en interconfessioneel onderwijs. Vanuit de visie dat ieder kind uniek is, is er aandacht voor de talenten van de leerlingen.

De scholen als leer-, werk- en leefomgeving laten zich daarbij in de dagelijkse omgang met leerlingen en het geven van onderwijs inspireren door hun levensbeschouwelijke identiteit zoals die staat verwoord in de kernwaarden uniciteit, inspiratie, openheid en solidariteit. Het onderwijs is vernieuwend, kwalitatief hoogwaardig en gericht op de optimale ontwikkeling van ieder kind.

Elke school heeft zijn eigen profiel dat past bij de behoeften van leerlingen en ouders op die plek.
De scholen van Unicoz werken met eigentijdse middelen en moderne lesmethodes. ICT dient hierin een belangrijke rol te spelen.
Met behulp van een degelijk kwaliteitsmeetsysteem bewaken de scholen de leerresultaten, sociaal-emotionele ontwikkeling en vorderingen van elke leerling.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op onze vacatures. Ook je open sollicitatie is welkom.

Adresgegevens

Bredewater 4
2715 CA Zoetermeer
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Unicoz

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.