Margrietschool

Onderdeel van: SPCO Groene Hart - Woerden
Onderdeel van: SPCO Groene Hart - Woerden
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Protestants-Christelijk
425 Leerlingen

Omschrijving van Margrietschool

De Margrietschool is een dynamische, protestant christelijke basisschool waar een ervaren en gemotiveerd team kwalitatief goed en toekomstgericht onderwijs geeft. Wij bieden een prettige en veilige omgeving waarin kinderen optimaal leren en zich ontwikkelen op creatief en sociaal gebied.
‘Samen Groeien Bloeien’ is ons motto. Dat geldt voor de kinderen die ons zijn toevertrouwd en voor het team. De Margrietschool heeft 18 groepen en ca. 425 leerlingen. In de tweede helft van het schooljaar start er een tweede instroomgroep en groeit het leerlingenaantal door naar 450.
De Margrietschool bestaat dit jaar 25 jaar.

Missie

Ons missionstatement luidt: ‘Dynamisch in betrouwbaar onderwijs’.

SPCO is er om te zorgen voor continuïteit én dynamiek in betrouwbaar protestants-christelijk basisonderwijs. Daarbij staan de waarden vanuit onze christelijke identiteit aan de basis. Wij willen voor onze scholen, samenwerkingspartners en ouders dé professionele en dynamische onderwijsstichting zijn in de regio en maken ons sterk voor:

  • een divers aanbod van kwaliteitsscholen met een eigen profiel;
  • een professioneel bestuur en een professionele dienstverlening;
  • een actieve inzet en samenwerking met ouders om het onderwijs te verbeteren.

Visie

Dynamisch en betrouwbaar

SPCO Groene Hart is dynamisch in betrouwbaar onderwijs. Als stichting bewegen en groeien wij mee met de ontwikkelingen van de moderne tijd, zonder de kracht van het verleden te verliezen.

Waarden gedreven onderwijs als kernkwaliteit

De stichting en haar scholen zetten zich actief in voor kwalitatief goed en waarden gedreven onderwijs. Onderwijs waarmee we onze leerlingen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, een stevige basis bieden en daarmee voorbereiden op hun toekomst.

Bijzonderheden

De Margrietschool heeft een open aannamebeleid voor leerlingen. Van leerkrachten op de Margrietschool wordt verwacht dat hun levensovertuiging passend is binnen de christelijke identiteit van de school.

Adresgegevens

Alpenstraat 3
3446 DR Woerden
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Margrietschool

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.