Axia College

Onderdeel van: Stichting Onderwijsgroep Amersfoort - Amersfoort
Onderdeel van: Stichting Onderwijsgroep Amersfoort - Amersfoort
Voortgezet speciaal onderwijs
Speciaal
Openbaar
200 Leerlingen

Omschrijving van Axia College

Het Axia College is een school voor voorgezet speciaal onderwijs voor vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Het onderwijs op het Axia College is gebaseerd op een drietal pijlers; jij bent van waarde; leren doe je samen, en speciaal en gewoon onderwijs. De doelgroepen van voormalig cluster 4 krijgen samen les.
 
Het Axia College is een speciale school, want er wordt rekening gehouden met de ondersteuningsbehoefte van de leerlingen. De klasgrootte is aangepast, er is een parallelvoorziening voor wie (tijdelijk) niet meekan komen in de groep en er is extra ondersteuning in de school en zo nodig ook van buiten de school. Daarnaast is het Axia College ook een reguliere school, waar de leerlingen opgeleid worden voor een diploma op elk niveau: vmbo b/k, mavo, havo en vwo en waar leerlingen zich voorbereiden op het vervolgonderwijs of een plaats in de maatschappij. Als dat mogelijk is, maken leerlingen tussentijds de stap naar het reguliere onderwijs.
 
Het Axia College vormt samen met 5 reguliere VO-scholen de Onderwijsgroep Amersfoort, die openbaar voortgezet (speciaal)onderwijs in de volle breedte aanbiedt. De Onderwijsgroep Amersfoort staat onder leiding van een College van Bestuur.

Adresgegevens

De Brand 20
3823 LJ Amersfoort
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Axia College

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.