Rotterdamse Schoolvereniging

Rotterdam
Basisonderwijs
Algemeen bijzonder
560 Leerlingen
50 Medewerkers

RSV. Omdat leren belangrijk is!

De Rotterdamse Schoolvereniging beheert een tweetal basisscholen op algemeen bijzondere grondslag. De leerlingen van de school komen niet uit de wijken waarin de scholen staan,  maar vanuit bijna alle delen van Rotterdam en soms ook van buiten Rotterdam. Het onderwijs dat er wordt gegeven kenmerkt zich door een  door een eigentijds en degelijk leerstofjaarklassensysteem. De leerlingen bevinden zich in een veilige schoolomgeving waarin sprake is van rust, regelmaat en reinheid. De leerlingen werken allemaal een verzwaard programma door. Er is sprake van een doorstroom naar hogere vormen van voortgezet onderwijs.

Missie

Op de Rotterdamse Schoolvereniging kun je als leerling een hoog niveau bereiken. Zowel  op het gebied van algemene kennis als van brede vaardigheden streven we naar optimale ontwikkeling, passend bij de mogelijkheden van de leerling. 

Visie

De Rotterdamse Schoolvereniging heeft een lange traditie van kwalitatief sterk onderwijs in een onderwijsomgeving waar rust, respect en structuur centraal staat, als belangrijke voorwaarde voor het optimaal tot bloei komen van het potentieel van leerlingen. Het is essentieel dat de opvoedvisie van ouders die RSV-onderwijs kiezen voor hun kind aansluit bij deze waarden van de school. 

Een bevlogen team van leerkrachten staat dagelijks klaar om het beste uit leerlingen te halen. Zij creëren een veilig leer- en leefklimaat waarin iedereen erbij hoort. De leerlingen worden actief bij het onderwijs betrokken en ervaren leerplezier door afwisseling en uitdaging binnen een gestructureerde en consistente didactische aanpak. Door middel van het verzwaard programma wordt aansluiting gevonden bij de ontwikkelbehoeften van de leerlingen. De leerkrachten zijn ambitieus en stellen kritische normen voor het RSV-onderwijs. 

Werkomgeving

Op de scholen van de Rotterdamse Schoolvereniging kom je terecht in een werkomgeving waarin je nog echt aan lesgeven toekomt. Door onze consequente aanpak van  rust, duidelijkheid en structuur gaat er geen onderwijstijd verloren aan randzaken of gedrag maar kan de onderwijstijd besteed worden aan waar het voor bedoeld is.

Adresgegevens

Schiedamsesingel 155
3012 BB Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Rotterdamse Schoolvereniging

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.