Astrum College

Onderdeel van: COG - Velp
Onderdeel van: COG - Velp
Middelbaar beroepsonderwijs
Regulier / Algemeen
Christelijk
600 Leerlingen

Omschrijving van Astrum College

Het Astrum College is een school voor mbo-onderwijs in de regio Arnhem / Velp en is onderdeel van ROC A12. ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden wij voor bedrijven en particulieren vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen ons Volwassenenonderwijs. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan EVC en VAVO. De studenten volgen bij ons een opleiding, op verschillende niveaus, in voltijd of deeltijd. We hebben vestigingen in Arnhem, Ede, Veenendaal en Velp.

Adresgegevens

Gruttostraat 10
6883 CN Velp
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Astrum College

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.