Johannesschool

Onderdeel van: Sophia Scholen - Hillegom
Onderdeel van: Sophia Scholen - Hillegom
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek

Omschrijving van Johannesschool

De Johannesschool in Hillegom is een eigentijdse basisschool met ambities voor de toekomst. Onze samenleving verandert in snel tempo en dat vraagt om onderwijs dat meebeweegt. Kennisontwikkeling, persoonsvorming en maatschappelijke toerusting zijn op de Johannesschool belangrijke uitgangspunten bij de verdere ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. De ouders zijn erg betrokken bij de schoolontwikkeling van hun kinderen.
 
Het enthousiaste team van 31 medewerkers kent een evenwichtige leeftijdsopbouw met een goede mix van langdurige ervaring van de oudere leerkrachten en de nieuwe inzichten van de jongere leerkrachten. De Sophia Stichting, waar de Johannesschool deel van uitmaakt, is ambitieus en ondersteunt kwalitatief goede plannen voor innovatief onderwijs.


Adresgegevens

Mariastraat 30
2181 CT Hillegom
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Johannesschool

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.