De Vlinderboom

Onderdeel van: AMOS Onderwijs - Amsterdam
Onderdeel van: AMOS Onderwijs - Amsterdam
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Oecumenisch
162 Leerlingen

Omschrijving van De Vlinderboom

Basisschool de Vlinderboom is een gezellige gemengde basisschool in het hartje van Amsterdam. Leren en werken op de Vlinderboom is leuk en uitdagend! Wij onderscheiden ons met de uitgangspunten van Natuurlijk Leren. Kinderen leren op de Vlinderboom om ondernemend te zijn en hun eigen talenten en mogelijkheden te verkennen en te versterken. We bieden een ruim onderwijsaanbod in een rijke leeromgeving en er is veel variatie in werkvormen. Door onderzoek, spel en samenwerken leren de leerlingen hun opgedane kennis toe te passen in echte situaties en interactie met anderen.

Naast de reguliere groepen hebben wij drie groepen voor voltijds hoogbegaafden onderwijs: een groep 4/5, een groep 6/7 en een groep 8. Deze leerlingen ontvangen minder of geen lestijd voor herhalen en oefenen maar daarvoor in de plaats bieden we verdieping- en verrijkingsprogramma's per vakgebied. Ook in de reguliere groepen werken wij met een verrijkingsaanbod voor leerlingen die meer kunnen.

Adresgegevens

Nicolaas Beetsstraat 40
1053 RM Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Vlinderboom

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.