Gemeente Baarn

Onderdeel van: Brockmeyer - Baarn
Onderdeel van: Brockmeyer - Baarn
Middelbaar beroepsonderwijs
Regulier / Algemeen, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO

Omschrijving van Gemeente Baarn

Waar kom je te werken?
De gemeente Baarn is een stad in het hart van het land, gelegen aan de rivier de Eem. De combinatie van natuur met culturele of historische waarde is een van de krachten van de stad. Baarn staat vooral bekend als gemeente van de Koninklijke residentie, toen koningin Juliana op Paleis Soestdijk woonde. Op een oppervlakte van 33,03 km² wonen hier ongeveer 25.000 mensen. Jij komt binnen de gemeentelijke organisatie te werken bij team Leerplicht, onderdeel van team Burgercontact. Onze organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Ook zijn er korte lijnen met het gemeentebestuur en het management. Wij werken steeds meer in verbinding met de inwoners, maar ook intern met onze collega’s van verschillende vakgebieden. Een baan bij ons betekent veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen.

Adresgegevens

Stationsweg 18
3743 EN Baarn
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Gemeente Baarn

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.