Jenaplan Vlaardingen

Onderdeel van: Wijzer in Onderwijs - Vlaardingen
Onderdeel van: Wijzer in Onderwijs - Vlaardingen
Basisonderwijs
Jenaplan
Openbaar

Omschrijving van Jenaplan Vlaardingen

We zijn een kleine school met grote onderlinge betrokkenheid en kleinschalig  van opzet. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn kort. Er zijn 6 stamgroepen. We werken volgens de principes van Jenaplan en zijn aangesloten bij de Jenaplan Vereniging. We vragen van ons personeel om de Jenaplanopleiding te volgen en van ouders om bewust te kiezen voor ons concept.

Kinderen leren bij ons samenwerken en samen leren.  Dat elk kind uniek is, betekent voor ons onderwijs dat we verschillen benutten en waarderen. Daarom werken we met kindplannen en volgen we hun ontwikkeling door middel van een LVS en doen verslag in een portfolio. Doelen stellen stimuleert het leren en voor ons betekent dit dat de methode niet leidend is. We geloven dat de stamgroepleider het verschil maakt en zich bewust moet zijn van de interventies die er toe doen, zodat een kind zich gewaardeerd voelt en uitgedaagd wordt om tot leren te komen.

Het zelf ontwerpen van lessen behoort tot de uitdagingen van onze stamgroepleiders om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van de kinderen. Onze slogan “Stap in, reis mee en ontdek de wereld” heeft te maken met de projecten die we geven, waarbij we de zaakvakken integreren in het vak wereldoriëntatie. We openen elk project met een kindviering en sluiten het project af met een ouderviering. De kinderen leren zich te presenteren en zich te uiten door middel van kunst en cultuurvormen. Gastlessen en excursies vormen een wezenlijk onderdeel om de wereld te leren begrijpen. De kring als opstelling van de stoelen hanteren we bewust om open en eerlijk te kunnen communiceren en te laten zien dat ieders mening er toe doet. We geven wekelijks Engels en mindfulness in de groepen 1 tot en met 8. De populatie die onze school bezoekt is divers.

Adresgegevens

Van Hogendorplaan 1023
3135 BK Vlaardingen
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Jenaplan Vlaardingen

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.