NBSS

Baarn
Baarn
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
3 Locaties

Omschrijving van NBSS

Primair onderwijs
De overheid streeft naar verhoging van het onderwijsniveau op basisscholen. We zien steeds meer digitale leermiddelen en aangepaste programma’s voor zowel talenten als voor de achterblijvers in de klas. Allemaal heel belangrijk voor de leercurve van kinderen en het stimuleren van onze kenniseconomie. Maar wat als onze kinderen straks maximaal zijn uitgedaagd in kennisontwikkeling, maar qua fysieke ontwikkeling onvoldoende mogelijkheden hebben kunnen benutten? Het is wetenschappelijk onderzocht: voor een leven lang actief is een goede basis aan ontwikkelde fysieke vaardigheden essentieel.

Altijd goede gymlessen
Sportdocent biedt voor deze trends en ontwikkelingen een Gymdocenten Invalpoule. Deze zorgt voor kwaliteit en continuïteit in het aanbod van gymlessen in het primair onderwijs. Bijvoorbeeld wanneer:
  • er geen vakdocent bewegingsonderwijs is aangesteld
  • er wel een gymdocent is, maar deze is (langdurig) ziek, met zwangerschapsverlof of op werkweek
  • de vervangende vakdocent niet beschikbaar is op de dagen dat de school hem/haar nodig heeft

Competenties
Alle gymdocenten uit de invalpoule van Sportdocent hebben een afgeronde opleiding tot docent Lichamelijke Opvoeding (zijn eerstegraads lesbevoegd) en worden zowel intern als extern verder bijgeschoold. Ze zijn daarnaast in het bezit van een recente VOG code 84.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Zuidereind, 5
3741 LG Baarn
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van NBSS

{"total":4,"sectoren":{"1":4},"vakken":{"45":4,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":4},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":4,"-1":0},"zijInstroom":{"1":4,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":4,"7":4,"6":4,"2":4,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":4,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":4},"functieSoorten":{"1":4},"provincies":{"10":4}}
4 onderwijsvacatures
29 dagen geleden
Basisonderwijs PO
per direct
Parttime of fulltime 0,2-0,9 fte
29 dagen geleden
Basisonderwijs PO
per direct
Parttime of fulltime 0,2-0,9 fte
29 dagen geleden
Basisonderwijs PO
per direct
Parttime of fulltime 0,2-0,9 fte