3e Daltonschool Alberdingk Thijm

Onderdeel van: Openbaar Onderwijs aan de Amstel - Amsterdam
Onderdeel van: Openbaar Onderwijs aan de Amstel - Amsterdam
Basisonderwijs
Dalton
Openbaar
320 Leerlingen

Omschrijving van 3e Daltonschool Alberdingk Thijm

De 3e Daltonschool Alberdingk Thijm is een openbare basisschool in de Amsterdamse wijk ‘De Pijp’. De school biedt een veilige en rustige leeromgeving. Onze focus is om samen met de leerlingen, ouders en het team te leren door middel van onderzoeken, ontdekken en ontwerpen. We hanteren in ons onderwijs de vijf kernwaarden van Dalton: samenwerken, zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid, reflectie en doelmatigheid/effectiviteit. Naast kwalitatief goed onderwijs biedt de 3e Daltonschool volop activiteiten op bijvoorbeeld cultureel gebied. De school telt rond de 300 leerlingen, verdeeld over 12 groepen.
 
Onze school valt onder stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel. De stichting verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Zuid en Centrum. Een boeiend gebied met 22 scholen die vanuit hun eigen identiteit (Dalton, ontwikkelingsgericht, Montessori, kunstmagneet) nauw met elkaar samenwerken. Alleen goed onderwijs is niet voldoende. Onze leerlingen hebben een breed en uitdagend aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen.

Adresgegevens

Van Ostadestraat 203
1073 TV Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van 3e Daltonschool Alberdingk Thijm

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.