College Den Hulster

Onderdeel van: OGVO - Venlo
Onderdeel van: OGVO - Venlo
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen

Omschrijving van College Den Hulster

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.
 
                                                                                  College Den Hulster
                                                        regie, samenwerken en ondernemend ontdekken

 
Een gelukkig en zinvol leven met een voorspoedige carrière is wat wij onze leerlingen toewensen. Leerlingen hebben inzicht, vaardigheden en kennis nodig. Onze visie is de leerlingen dit te laten verwerven door ze de mogelijkheid te geven door actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend te leren. Dit is hoe wij ons onderwijs vormgeven.

Adresgegevens

Hagerhofweg 15
5912 PN Venlo
Limburg, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van College Den Hulster

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"118":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"2":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"10":1}}
1 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
7 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime 0,4 fte