Wereldwijs

Onderdeel van: Zonova - Amsterdam
Onderdeel van: Zonova - Amsterdam
Basisonderwijs

Omschrijving van Wereldwijs

Wereldwijs is een openbare school in Amsterdam Zuidoost die samen met 18 scholen tot  Zonova behoort.

Onze school (2 panden aan hetzelfde plein) is prachtig gelegen in het groen met veel speelmogelijkheden en een natuurspeeltuin op ons eigen terrein. We willen samen met u en uw kind zorgen voor een goede brede ontwikkeling. Dat doen we door naast  het rekenen en taalaanbod te zorgen voor veel aandacht voor cultuureducatie,  digitale geletterdheid en burgerschap.  We dragen trots de titel cultuurprofielschool vanaf april 2016.  Onze school probeert het aanbod zo betekenisvol en thematisch aan te bieden. Uitgangspunt hierbij is  het ontwikkelingsgericht onderwijs -OGO- concept. In de midden- en bovenbouw gebruiken we  IPC hierbij als ondersteuning. Elke leerling krijgt een account voor de programma’s van Oefenweb en leert typen.

Ons motto is: “Samen op reis om wijs te worden “.  We willen samen met u en uw kinderen op Wereldwijs zorgen voor onderwijs waar iedereen op zijn of haar manier wijs gaat worden, zijn kwaliteiten leert kennen en iedereen zich kan ontwikkelen. Onze leerlingen leren veel over hoe je het beste kunt leren en daarbij is ontwikkeling ten opzichte van jezelf het uitgangspunt ( formatieve evaluatie).


Adresgegevens

Geerdinkhof 696
1103 RP Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Wereldwijs

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.