obs De Waterlelie

Onderdeel van: Stichting BOOR - Rotterdam
Onderdeel van: Stichting BOOR - Rotterdam
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
290 Leerlingen

Omschrijving van obs De Waterlelie

“De Waterlelie” is een openbare basisschool en valt onder de stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam (BOOR). De multiculturele school staat in de groene en kleurrijke Rotterdamse wijk Zevenkamp. De school biedt onderwijs aan ongeveer 290 leerlingen, die verdeeld zijn over elf groepen. De Waterlelie heeft een gedreven en betrokken onderwijsteam.
 
Niet alleen het onderwijs, maar ook vertrouwen, veiligheid, rust en wederzijds respect voor de leerlingen, ouders en personeel zijn van groot belang. Obs De Waterlelie is een kunstzinnige basisschool die samenwerkt met verschillende Rotterdamse kunstinstellingen.

Adresgegevens

Veluwemeer 1
3068 KM Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van obs De Waterlelie

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.