Bestuursbureau

Amsterdam
Amsterdam
Speciaal (basis) onderwijs, Voortgezet speciaal onderwijs
Openbaar
15 Locaties

VierTaal: gelijke kansen door verschil te maken!

Stichting VierTaal verzorgt onderwijs voor leerlingen die slechthorend zijn en/of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Zeven (speciaal primair en voortgezet onderwijs) scholen en vijf ambulante diensten werken daarbij intensief samen. Ieder kind, met elke godsdienst of levensbeschouwing, is bij ons welkom.

Wij werken vanuit diverse locaties in het land. Landelijk zijn we opgedeeld in de regio’s; Noord-Holland Noord, Amsterdam en Den Haag. Binnen elke regio biedt VierTaal verschillende vormen van onderwijs en ondersteuning vanuit scholen en ambulante diensten (AD).

Bij ons staat de leerling centraal. De leerling krijgt onderwijs en begeleiding van professionals dichtbij. Zij worden bijgestaan door onderwijsondersteunende collega’s. Iedereen draagt bij vanuit zijn of haar expertise en talenten. De begrippen kiezen, maken en delen lopen als een rode draad door ons onderwijs.

Missie

VierTaal staat bekend als een prettige en toegankelijke organisatie, waarbij goed werkgeverschap hoog in het vaandel staat. We werken vanuit ons VierTaal instellingsplan (VIP) met ambitieuze doelen gericht op het versterken van onze expertise en het komen tot nog meer thuisnabij onderwijs. We zoeken collega’s die zich verbonden voelen met onze kernwaarden lef, samen, vakkundig en eigenaarschap.

Visie

VierTaal vat haar missie samen in de slogan: ‘gelijke kansen door verschil te maken’. Daarbij hebben we drie concrete ambities geformuleerd:

Gelijkwaardige participatie
We willen cluster 2 leerlingen toerusten en voorbereiden op een gelijkwaardige participatie in de (horende) maatschappij.
Naar meer inclusief
Wij dragen bij aan onderwijs en begeleiding in een zo inclusief mogelijke setting, in samenwerking met het regulier onderwijs. Thuisnabij en meer inclusief waar het kan, speciaal als het moet en altijd in verbinding met de maatschappij.
Expertise & kwaliteit
Het onderwijs en de begeleiding is specifiek gericht op de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden en redzaamheid voor slechthorende leerlingen & leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis en wordt uitgevoerd volgens de laatste inzichten.

Werkomgeving

  • VierTaal staat bekend als een prettige en toegankelijke organisatie, waarbij goed werkgeverschap hoog in het vaandel staat.
  • Cluster 2 onderwijs / Leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of slechthorend (SH)
  • Kleine groepen en scholen
  • Expert op het gebied van Taalontwikkelingsstoornissen en Slechthorendheid

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Delflandlaan 150
1040 KG Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Bestuursbureau

{"total":12,"sectoren":{"6":12},"vakken":{"102":6,"215":1,"4":2,"633":1,"58":1,"246":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":12},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":12},"dienstverband":{"-1":12},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":12},"onderwijsTypen":{"5":12,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":12},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":4,"3":4,"7":5,"30":8},"functieSoorten":{"1":7,"3":5},"provincies":{"11":3,"6":7,"7":2}}
12 onderwijsvacatures
Gisteren
Speciaal (basis) onderwijs SBO
In overleg
Gisteren
Speciaal (basis) onderwijs SBO
In overleg