Thorbecke Scholengemeenschap, locatie vmbo-pro

Voortgezet onderwijs
Openbaar
635 Leerlingen

Over Thorbecke sg vmbo-PrO

De Thorbecke Scholengemeenschap vmbo-PrO is een school voor openbaar voortgezet onderwijs. Wij bieden praktijkonderwijs, de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en Praktijkmavo. Ons motto: Leren is doen!
 
Bij ons is plek voor iedere leerling. Wij zien onze school als een ontmoetingsplaats voor leerlingen en personeelsleden met verschillende achtergronden, talenten en mogelijkheden. In onze school is daarom ruimte voor iedereen. Voorop staat dat leerlingen groeien. In kennis en vaardigheden, in zelfstandigheid en vooral in wie ze zijn. Dat is de mooiste voorbereiding op nu en later. In onze locatie aan de Russenweg mogen leerlingen daarom rekenen op goed en uitdagend onderwijs. Daarbij horen de reguliere vakken, maar ook de sociaal-emotionele ontwikkeling krijgt alle aandacht.
 
Iedere leerling verdient volgens ons de best mogelijke start in het leven. Daar werken we elke aan dag, als school en als team.

Adresgegevens

Russenweg 3
8041 AL Zwolle
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Thorbecke Scholengemeenschap, locatie vmbo-pro

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.