Galilei Onderwijsgroep

Brielle
Brielle
Voortgezet onderwijs
Openbaar
5 Locaties

Omschrijving van Galilei Onderwijsgroep

Onderwijsgroep Galilei bestaat uit vijf scholen voor openbaar voortgezet onderwijs op Voorne-Putten: Helinium, Maerlant, MY college, De Ring van Putten en het Praktijk College / ISK. Onze onderwijsgroep staat voor een breed, gevarieerd onderwijsaanbod om de scholen zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor leerlingen en hun ouders. Wij bieden als openbaar onderwijs ook veel ruimte voor ontmoeting en ontwikkeling van leerlingen. Vanwege die ruimte voor onderzoek, voor meningsuiting en voor ontwikkeling waar Galileo Galilei bij uitstek voor stond, hebben wij onze onderwijsgroep naar hem vernoemd.

Missie

Kijken we naar wat we willen bereiken, dan laat dit zich samenvatten in “Goed openbaar onderwijs op Voorne Putten”. Galilei werkt aan goed en waardevol onderwijs voor elk kind. Hiermee werken wij aan een maatschappij nu en in de toekomst, waarin leerlingen hun competenties, talent en persoonlijkheid individueel ontwikkelen en tegelijk vaardigheden en verantwoordelijkheden verwerven. Gezamenlijkheid, inclusiviteit en diversiteit zijn belangrijk voor ons in onze snel veranderende (digitale) wereld. We leren leerlingen zorgzaam en rechtvaardig om te gaan met andere mensen en de natuur. Vanuit deze gedachte zijn alle kinderen welkom. 

Werkomgeving

Onderwijsgroep Galilei wil de beste werkgever in de regio zijn. Onze medewerkers maken immers het verschil. Wij geloven in het samen vormgeven van goed werkgeverschap en goed werknemerschap. Dit betekent onder andere dat er bij ons veel aandacht is voor het thema werkplezier en het versterken daarvan. Maar ook voor professionalisering en medezeggenschap. De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Zo hebben wij een ruime vergoeding voor woon-werk verkeer en gratis professionele coaching voor jou en je gezinsleden. Benieuwd naar het werken bij onderwijsgroep Galilei? Neem gerust contact met ons op! Wij staan je graag te woord.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Hossenbosdijk 14-16
3230 AC Brielle
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Galilei Onderwijsgroep

{"total":5,"sectoren":{"2":5},"vakken":{"69":1,"68":1,"158":1,"118":1,"58":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":5},"beschikbaarheid":{"2":2,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"3":4,"-1":0},"zijInstroom":{"1":4,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":5,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":4,"5":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":2,"7":2,"30":5},"functieSoorten":{"1":4,"3":1},"provincies":{"7":5}}
5 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime 0,6000/ 0,8000 fte
3 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
in overleg
Parttime 0,6000 fte
8 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1-11-2024
Fulltime 1,0 fte