Z NIET MEER GEBRUIKEN Servicecentrum Yulius Onderw

Onderdeel van: Stichting Yulius Onderwijs - Dordrecht
Onderdeel van: Stichting Yulius Onderwijs - Dordrecht
Voortgezet speciaal onderwijs
Speciaal
Openbaar
1.800 Medewerkers

Yulius gespecialiseerd onderwijs

Yulius-Onderwijs biedt kwalitatief hoogwaardig Cluster-4 onderwijs vanuit een professionele organisatie, waar leerlingen worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen en succes kunnen ervaren. Hierbij gaan we uit van de mogelijkheden van de leerlingen, maar houden we ook rekening met hun beperkingen. Ons uiteindelijke doel is om de leerlingen optimaal voor te bereiden op het best passende vervolgonderwijs- en/of arbeidsplaats.
Met 18 schoollocaties gevestigd in Zuid-West Nederland is Yulius Onderwijs een speler van formaat in het Cluster-4 Onderwijs voor leerlingen van 4 tot 20 jaar. De organisatie telt ruim 1000 leerlingen. Voor ruim 700 leerlingen verzorgt zij Ambulante Begeleiding in het reguliere onderwijs.
Het Servicecentrum Onderwijs is dienstverlenend naar ouders en de Yulius onderwijslocaties. Onder het Servicecentrum vallen de centrale leerlingenadministratie van Yulius Onderwijs en de afdeling Onderwijs Voorlichting en Aanmelding (OVA). Ten slotte ondersteunt het Servicecentrum verschillende onderwijsbrede projecten, commissies en bijeenkomsten.

Adresgegevens

Kromhout 170
3311 RJ Dordrecht
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Z NIET MEER GEBRUIKEN Servicecentrum Yulius Onderw

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.