Stichting Yulius Onderwijs

Dordrecht
Dordrecht
Voortgezet speciaal onderwijs, Speciaal (basis) onderwijs
Openbaar
1.600 Leerlingen
17 Locaties

Yulius gespecialiseerd onderwijs

Over Yulius

Yulius helpt kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen door het bieden van geestelijke gezondheidszorg en gespecialiseerd onderwijs. Wij werken op diverse plekken in de regio’s Rotterdam en Zuid-Holland Zuid. We doen dat niet alleen. Samen met onze cliënten, leerlingen - én partners zoals wijkteams, huisartsen, woningcorporaties en anderen in de omgeving - werken we aan positieve gezondheid. Met onze ondersteuning, behandelvormen en ons onderwijs zetten we in op goed functioneren in het dagelijks leven, het kunnen onderhouden van relaties en het (terug)vinden van betekenis. Samen het verschil! Door luisteren, doen en ontplooien.

Over Yulius Onderwijs

Naar school gaan is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je psychische problemen hebt. Bij Yulius snappen we dat. Onze 500 onderwijsprofessionals maken impact in het gespecialiseerd onderwijs voor onze 1.700 leerlingen, verdeeld over 14 scholen in Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse en Schiedam. We bieden leerlingen binnen het gespecialiseerd onderwijs, basisonderwijs én voortgezet onderwijs. Van praktijkgericht tot en met havo. We delen onze kennis met partners zoals regulier onderwijs om inclusief en passend onderwijs te bevorderen. Een positieve mindset gericht op mogelijkheden en talenten is kenmerkend voor onze onderwijsprofessionals. Ze ondersteunen elke leerling in wie ze zijn en wat ze willen leren en bereiken. Hun doel? Een duurzaam perspectief bieden met positieve, deskundige en persoonlijke aandacht. Een inspirerende werkgever zijn, met een warm welkom en aandacht voor iedereen. Dat is onze ambitie. Samen zorgen we elke dag voor een fijne werkplek om van daaruit dagelijks het verschil te maken voor onze leerlingen en de samenleving. We doen mooi werk en creëren maatschappelijke waarde!

Werken bij Yulius Onderwijs: onze vacatures

Bij Yulius Onderwijs zetten we ons dagelijks in voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Hier krijg jij als onderwijsprofessional de kans om echt een verschil te maken in het leven van kinderen en jongeren.

Onze medewerkers zijn enthousiast, betrokken en kundig en vormen het hart van Yulius. We bieden een stimulerende werkomgeving waar je volop kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. We hechten veel waarde aan samenwerking en collegialiteit, en we zorgen ervoor dat je je gewaardeerd en gesteund voelt. Samen met leerlingen werken we aan hun toekomst. En jij wilt niets liever dan daaraan bijdragen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle baan? Kom werken bij Yulius en ontdek hoe jij het verschil kunt maken in het gespecialiseerd basis- en voortgezet onderwijs. Bekijk onze mooie vacatures. Bij Yulius vind je de perfecte plek om je talenten in te zetten en bij te dragen aan het succes en welzijn van onze leerlingen.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Burgemeester de Raadtsingel 93c
3311 JG Dordrecht
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Stichting Yulius Onderwijs

{"total":7,"sectoren":{"5":6,"6":1},"vakken":{"8":1,"257":1,"534":1,"601":1,"68":1,"6":1,"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":7},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":4,"-1":0},"dienstverband":{"3":6,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":7,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":7,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":2,"-1":5},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":2,"7":4,"30":5},"functieSoorten":{"3":3,"1":4},"provincies":{"7":7}}
7 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet speciaal onderwijs VSO
In overleg
Parttime 0,6-0,8 fte
2 dagen geleden
Voortgezet speciaal onderwijs VSO
24-32
Parttime 0.6-0.8 fte
7 dagen geleden
Voortgezet speciaal onderwijs VSO
In overleg
Parttime of fulltime 0,8 fte