Heer Bokel College

Onderdeel van: Stichting Yulius Onderwijs - Rotterdam
Onderdeel van: Stichting Yulius Onderwijs - Rotterdam
Voortgezet speciaal onderwijs
Openbaar
120 Leerlingen

Yulius gespecialiseerd onderwijs

Het Yulius Heer Bokel College biedt voortgezet gespecialiseerd onderwijs op havo-niveau voor leerlingen van 12 tot 18 jaar met psychische problemen zoals autisme, ADHD, angststoornissen en depressie. We zoeken gedreven professionals die onze leerlingen willen ondersteunen bij hun leerproces en sociaal-emotionele ontwikkeling. Bij ons werk je met een vast lesrooster en in klasverband, waarbij je de groei van leerlingen in een veilige en gestructureerde omgeving stimuleert. We organiseren kennismakingen voor brugklasleerlingen en houden rekening met hun specifieke behoeften en met adviezen van verwijzende scholen. Als je een verschil wilt maken in het leven van deze jongeren en een positieve impact wilt hebben, verwelkomen we je graag in ons team.
 

Heer Bokel College
Heer Bokelweg 260
3032 AD Rotterdam
088 405 25 00

Stuur ons een e-mail

Meer informatie

 


Adresgegevens

Heer Bokelweg 260
3032 AD Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Heer Bokel College

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.