OPDC Rotterdam

Onderdeel van: SARO / LMC Voortgezet Onderwijs - Rotterdam
Onderdeel van: SARO / LMC Voortgezet Onderwijs - Rotterdam
Voortgezet onderwijs
Rebound
Interconfessioneel
80 Leerlingen

Omschrijving van OPDC Rotterdam

Eenheid Zorg stuurt, steunt en inspireert, dit is ons motto.

OPDC Rotterdam en het Expertisecentrum
Eenheid Zorg bestaat uit twee onderdelen, namelijk het OPDC Rotterdam en het Expertisecentrum.

Het Ortho Pedagogisch Didactisch Centrum (OPDC) Rotterdam
Het OPDC Rotterdam (voorheen OOVR) bestaat uit twee vestigingen, namelijk vestiging Noord, adres 1e Pijnackerstraat 64, Rotterdam en vestiging Zuid, adres Enk 130. Vanuit het ministerie van OCW is een aantal nieuwe wettelijke eisen gesteld aan deze tijdelijke OPDC lesplaatsen, meer informatie hierover is te vinden op de website van Koers VO.

Het Expertisecentrum, Eenheid Zorg
Het Expertisecentrum bedient niet alleen SARO-scholen, maar ook scholen van andere besturen kunnen bij ons terecht mits het eigen bestuur geen Expertisecentrum heeft of wanneer het eigen Expertisecentrum niet aan de vraag kan voldoen.

SARO
Het Expertisecentrum en OPDC Rotterdam, vestiging Noord en Zuid zijn onderdelen van Stichting SARO, een Rotterdams bestuur voor Primair en Voortgezet Onderwijs in Rotterdam. SARO gaat en staat voor een samenleving waarin ons onderwijs ieder kind dezelfde kansen biedt, van 0 tot 18 jaar. Op al onze scholen werken we dagelijks aan goed onderwijs en werken we in een fijne omgeving waar we met en van elkaar leren. Binnen en buiten onze school, want bij SARO heb je nog 2100 collega’s. SARO daagt je uit om creatief te denken, SARO biedt professionele ruimte om te groeien en moedigt je aan om ervoor te gaan: Samen Ambitieus Rotterdams Onderwijs.

Adresgegevens

1e Pijnackerstraat 64
3035 GK Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van OPDC Rotterdam

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"548":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"9":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures
16 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-03 tot 31-07 2025
Parttime of fulltime 0,8 tot 1 FTE