Laterna Magica

Onderdeel van: Samen tussen Amstel en IJ - Amsterdam
Onderdeel van: Samen tussen Amstel en IJ - Amsterdam
Basisonderwijs
Montessori, Dalton, Jenaplan, Vrijeschool, OGO
Openbaar
750 Leerlingen

Omschrijving van Laterna Magica

Laterna Magica is een integrale basisvoorziening voor brede vorming en gepersonaliseerd leren. Ons onderwijs concept noemen we Natuurlijk Leren (sociaal-constructivisme). Er zijn individueel doorgaande ontwikkelingslijnen van 0-12 jaar en in de toekomst van 0-18 jaar. Maatwerk is de standaard. Kinderen bepalen zelf mede hun leerroute. Ze experimenteren en onderzoeken met nieuwsgierigheid als bron. Bron waardoor je blijft leren. Opvang, onderwijs en 'zorg' zijn geïntegreerd, er wordt gewerkt vanuit één visie, één team en één leiding. Binnen een krachtige leeromgeving ontdekken kinderen wie ze zijn en hoe ze bij kunnen dragen aan het mooier maken van deze wereld. Elk kind heeft een eigen coach, ontwikkelingsplan, portfolio en werkt in een eigen unit. Kinderen worden gevolgd en gestimuleerd in hun sociale en persoonlijke ontwikkeling en doen wendbare kennis en vaardigheden op.

Adresgegevens

Eva Besnyöstraat 491
1087 LG Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Laterna Magica

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.