Auris regio Midden

Onderdeel van: Stichting Koninklijke Auris Groep - Amersfoort
Onderdeel van: Stichting Koninklijke Auris Groep - Amersfoort
Speciaal (basis) onderwijs
Speciaal

Omschrijving van Auris regio Midden

Op de Auris scholen in regio Midden (Auris Taalkring Hilversum en Auris Prof. Groenschool Amersfoort) geeft een enthousiast team van leerkrachten, onderwijsassistenten, logopedisten en ondersteuners onderwijs aan leerlingen met een communicatieve beperking. De leerlingen, in de leeftijd van 4 tot 13 jaar, hebben een TOS, soms in combinatie met slechthorendheid en/ of een stoornis binnen het autisme spectrum.
 
De Auris scholen zijn onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal.

Adresgegevens

Hooglandseweg-Noord 140
3813 VE Amersfoort
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Auris regio Midden

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.