Auris College Leiden

Onderdeel van: Stichting Koninklijke Auris Groep - Leiden
Onderdeel van: Stichting Koninklijke Auris Groep - Leiden
Voortgezet speciaal onderwijs
Speciaal
Algemeen bijzonder

Omschrijving van Auris College Leiden

In de regio Leiden zorgt het Auris College Leiden voor onderwijs aan slechthorende kinderen en/ of kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Leerlingen kunnen onderwijs volgen in de Praktijkstroom of het VMBO. De Praktijkstroom bereidt onze leerlingen voor op (reguliere) arbeid of op de overgang naar een ROC. Na in drie jaar bij ons de onderbouw van het VMBO te hebben gevolgd stromen onze leerlingen door naar de bovenbouw van het reguliere VMBO.
 
Het Auris College Leiden is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal.

Adresgegevens

Obrechtstraat 4
2324 VN Leiden
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Auris College Leiden

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.