Het Goese Lyceum Oranjeweg

Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen, Tweetalig onderwijs (tto)
Openbaar
1.200 Leerlingen

Omschrijving van Het Goese Lyceum Oranjeweg

Het Goese Lyceum Oranjeweg moedigt leerlingen aan om het beste uit zichzelf te halen. Goed onderwijs is de basis, daarnaast biedt de school tal van extra programma’s, projecten en activiteiten waarmee leerlingen hun talenten op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen; technisch, talig, cultureel, muzikaal en wiskundig. Leerlingen kunnen (inter)nationaal erkende certificaten behalen, die een waardevolle aanvulling kunnen zijn op het diploma. 

Naast dit uitgebreide aanbod aan (extra-)curriculaire activiteiten staat de school ook bekend om de bijzondere sfeer. Het Goese lyceum is ervan overtuigd dat een prettige leeromgeving waar respect en oog is voor elkaar, onontbeerlijk is voor de ontwikkeling van elke leerling. Ook in de dagelijkse organisatie van de school is zichtbaar oog en respect voor elkaar. Natuurlijk is het halen van het diploma belangrijk maar ook sociale- en persoonsvorming is van groot belang.

Het Goese Lyceum .. een school voor uitdagend onderwijs, waar we rekening houden met de interesses en capaciteiten van leerlingen!

Een "leuke" school:
Een actieve leerlingenvereniging Vlam die veel activiteiten organiseert, aandacht voor kunst & cultuur, dans en muziek,drama, toneel, sport- en spelactiviteiten.

Werkomgeving

Op Het Goese Lyceum locatie Oranjeweg te Goes zijn we trots op de titels Cultuurprofielschool en Sportactieve school.


 

Bijzonderheden

Stichting Scholengroep Pontes en het Ostrea Lyceum gaan met ingang van 1 januari 2025 fuseren. Een bestuurlijke fusie versterkt de positie van de scholen als het gaat om onderwijsuitdagingen zoals personeelstekorten en schommelende leerlingaantallen, en
speelt in op ontwikkelingen zoals nieuwe bekostigingsmethoden, verduurzaming en huisvesting. Beide bestuurders benadrukken: “Het doel van de bestuurlijke fusie is niet om mavo, havo en vwo-scholen samen te voegen. Nieuwe vormen van samenwerking of
samenvoeging worden in 2024 wel onderzocht voor vmbo basis, kader en gemengd, zodat we zoveel mogelijk verschillende vmbo opleidingen kunnen blijven aanbieden aan alle leerlingen. Onze samenwerking is van groot belang voor de toekomst van het voortgezet onderwijs in de regio. Zo kunnen ook toekomstige generaties blijven profiteren van een breed en kwalitatief hoogstaand onderwijsaanbod. De continuïteit van ons onderwijs zorgt voor baanzekerheid, waardoor wij een aantrekkelijke werkgever zijn.”

Adresgegevens

Oranjeweg 90
4461 LR Goes
Zeeland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Het Goese Lyceum Oranjeweg

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"52":1,"31":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":2,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":2,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"9":2}}
2 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime 0.5-0,8 fte
38 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
medio november
Parttime 0,6 fte