Portus Groene Hart

Onderdeel van: CVO Rotterdam - Barendrecht
Onderdeel van: CVO Rotterdam - Barendrecht
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Protestants-Christelijk
1.580 Leerlingen

Omschrijving van Portus Groene Hart

Portus Groene Hart is een ambitieuze en veelzijdige school voor vwo, havo en mavo, met tweetalig onderwijs op alle niveaus, waar leerlingen en medewerkers hun grenzen verleggen. Het onderwijs speelt in op de verschillende talenten en vaardigheden van onze leerlingen. Leerlingen kunnen op alle niveaus kiezen voor tweetalig onderwijs of een sportprogramma. De school is in de afgelopen vier jaar gegroeid naar ongeveer 1.530 leerlingen. Er werken ongeveer 160 personeelsleden in een modern gebouw op de onderwijscampus van Barendrecht-Zuid.

Het motto van Portus Groene Hart is ‘verleg je grenzen’. We willen onze leerlingen en medewerkers helpen zich te ontwikkelen op allerlei gebieden, zodat ze daadwerkelijk hun grenzen weten te verleggen en zich ontwikkelen als persoon en als (wereld)burger.

De kernwaarden van de school zijn vertrouwen, begeleiding, mogelijkheden, flexibiliteit en weerbaarheid. Als je je ontwikkelt, kom je je grenzen tegen. Je ontdekt wat nog moeilijk is en wat om aandacht vraagt. Om je dan verder te ontwikkelen moet je grenzen verleggen. Daarnaast moet je jouw kwaliteiten en talenten ontdekken. Dat kan op heel veel manieren en dat vraagt om een organisatie die flexibiliteit biedt.

We vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich realiseren dat ze deel van een groter geheel zijn. Vanuit onze christelijke identiteit zien we diversiteit als kracht, waarbij we vanuit nieuwsgierigheid naar, en respect voor onze medemens elkaar ontmoeten en naar elkaar omzien.


Adresgegevens

Haarspitwei 11
2992 ZB Barendrecht
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Portus Groene Hart

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.